Facebook Watervrienden Valkenswaard

Lid worden / Opzeggen

Hoe kan ik mezelf / mijn kind aanmelden?
Aanmelden kan via ons online inschrijfformulier. Uw inschrijving wordt vervolgens binnen enkele dagen verwerkt door onze ledenadministratie.
Bij aanmelding moet direct het inschrijfgeld handmatig worden voldaan met vermelding van de naam van u/uw kind

Hoe kan ik mezelf / mijn kind uitschrijven?
Uitschrijven dient ten alle tijde schriftelijk te gebeuren door middel van ons uitschrijfformulier. Het uitschrijfformulier met uw lidmaatschapskaart dienen daarbij ten minste vóór 1 juni of vóór 1 december bij ons binnen te zijn. 

Ik heb mijn kind ingeschreven, maar heb nog niets gehoord.
Direct na aanmelding via onze website ontvangt u per email een ontvangstbevestiging. Deze ontvangstbevestiging is uw bewijs van inschrijving.
De inschrijving is echter pas definitief na betaling van het inschrijfgeld.
Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen (tip: bekijk de SPAM-map), neem dan even contact op met de ledenadministratie.

Leergeld betaalt de contributie van mijn kind. Waar moet ik uitschrijven?
Indien uw kind stopt met zwemmen bij onze vereniging, dient u uw kind bij ONS uit te schrijven en niet alleen bij Stichting Leergeld. Zolang uw kind niet bij onze vereniging is uitgeschreven middels ons uitschrijfformulier, bent u verplicht de contributiegelden te betalen.

Hebben jullie ook papieren inschrijfformulieren?
Nee, aanmelden enkel digitaal via onze website.
Wij accepteren ook geen papieren inschrijfformulieren meer die in het verleden zijn uitgegeven.
Indien u problemen ondervindt met de digitale inschrijving dan kunt u dit altijd samen met een van onze medewerkers doen in het zwembad.

Is mijn kind wel ingeschreven als ik het inschrijfgeld nog niet heb betaald?
De inschrijving is niet definitief als u het inschrijfgeld niet hebt betaald en uw kind zal dan ook niet opgeroepen worden op het moment dat hij/zij aan de beurt is voor de zwemles.

Ik wil mijn kind van de wachtlijst laten halen. Krijg ik het inschrijfgeld retour?
Neen. Wij geven geen inschrijfgeld retour als u er later voor kiest om uw kind niet bij ons te laten zwemmen. U wordt verzocht om dit wel door te geven aan de ledenadministratie.