Facebook Watervrienden Valkenswaard
Activiteiten


De activiteitencommissie organiseert en verzorgt activiteiten voor de jeugd en volwassenen. De AC bestaat op het moment uit 2 leden te weten:
• Annelies Backus
• Pascale Backus


Voor iedere activiteit die de AC organiseert komt er hulp vanuit het kader en leden van de Watervrienden Valkenswaard.
De activiteiten die de AC organiseert zijn:
• Jeugdkamp
• Oliebollen zwemmen

 

Jeugdkamp 

Het Jeugdkamp vind meestal zo`n 2 à 3 weken na Pasen plaats. Het is een activiteit voor kinderen van 5 t/m 11 jaar. Het wordt georganiseerd i.s.m de leiding en keukenploeg. De organisatie van het jeugdkamp is het grootste project, maar ook het leukste. Van vrijdagavond tot zondagmiddag is er flinke bedrijvigheid op het kampterrein. Iedereen gaat zondagmiddag moe maar voldaan naar huis. Inschrijven geschied ook middels speciaal uitgegeven inschrijfformulier.

 

 

Oliebollen zwemmen

Traditiegetrouw gaan we elk jaar rond oud en nieuw oliebollenzwemmen.
Alle leden van de watervrienden valkenswaard en hun familie kunnen dan gratis komen zwemmen van 9:00 uur tot 11:00 uur. Ondertussen worden buiten heerlijke oliebollen gebakken die aan de zwemmers worden uitgedeeld. Met een vaste bakploeg is het ieder jaar weer hard maar gezellig werken.Nieuwe Activiteitencommissie leden zijn ten alle tijden van harte welkom

De leden van de activiteitencommissie:

Annelies Backus

Annelies Backus

Pascale Backus

Pascale Backus

Activiteiten

De Watervrienden Valkenswaard is meer dan een zwemvereniging. We zijn een hechte club waar naast het zwemmen nog regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd door een heel enthousiaste activiteitencommissie. Zij worden daarbij vaak geholpen door ouders en andere kaderleden. Vaak maken we voor deze activiteiten gebruik van onze verenigingsruimte; “d’n Instroom”. Maar er worden ook activiteiten buiten het zwembad gehouden. We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk leden deel kunnen nemen aan deze activiteiten. Het is tenslotte ook leuk om elkaar ook eens op een andere manier te ontmoeten. Voor een deel van de activiteiten vragen we bijdrage in de kosten. Net als de contributie houden we deze bijdrage zo laag mogelijk.