Facebook Watervrienden Valkenswaard

Algemeen

Het is vakantie / een feestdag. Gaat het zwemmen door?
De zwemlessen en trainingen gaan niet door tijdens officiële feestdagen (Kerst, Oud/Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Koningsdag).
Gedurende de 6 weken (basisschool)zomervakantie gaan de lessen en trainingen niet door. In onze agenda op de website is altijd aangegeven wanneer een les niet door zal gaan.

Ik heb geprobeerd om jullie te bellen, maar jullie nemen niet op.
Wij zijn telefonisch niet bereikbaar. Wij zijn alleen per e-mail bereikbaar via de ledenadministratie (ledenadministratie@watervrienden-valkenswaard.nl). Wij zijn niet bereikbaar voor vragen over hoe lang het nog duurt voordat uw kind kan gaan starten met de lessen (zie kopje “wachtlijst”).

Mijn kind heeft ergens anders leren zwemmen en wil nu doorgaan met zwemmen. Wat zijn de mogelijkheden?
Binnen onze vereniging zijn er meerdere mogelijkheden om verder te gaan met zwemmen:

  • Zwemvaardigheid 1, 2 en 3. Op donderdagavond om 19.30u of op zaterdagochtend om 09.00u  kan worden gezwommen voor zwemvaardigheid 1 t/m 3, bij voldoende belangstelling. Diploma A, B en C zijn vereist.
  • Snorkelen 1, 2 en 3. Op donderdagavond om 19.30u of op zaterdagochtend om 10.00u kan worden gezwommen voor snorkelen 1 t/m 3, bij voldoende belangstelling. Diploma A, B en C zijn vereist.
  • Survival 1, 2 en 3. Op zaterdagochtend om 09.30u kan worden gezwommen voor survival 1, 2 en 3, bij voldoende belangstelling. Diploma A, B en C zijn vereist.
  • Diploma B of C: Indien uw kind alleen diploma A heeft, is het mogelijk om binnen onze vereniging diploma B en C te halen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij diploma C in te stromen, indien uw kind A en B heeft. Deze lessen zijn op donderdagavond of zaterdagochtend.
    Uw kind zal eerst vóór moeten zwemmen om te kijken hoe de vaardigheden zijn. Daarna wordt er gekeken of er plaats is op het door u gekozen tijdstip.
  • Wedstrijdzwemmen: Op woensdagavond en zaterdagochtend traint onze wedstrijdploeg. Diploma A en B zijn vereist. Diploma C is welkom.