Facebook Watervrienden Valkenswaard

Contributie

Contributiebedragen voor lidmaatschap de Watervrienden m.i.v. 1 januari 2023
Met ingang van 1 januari 2023 gelden de volgende contributie bedragen per half jaar:

Handmatige betaling:
Voor leden die hun contributie handmatig betalen gelden de bedragen in de rechterkolom. Mocht u over willen stappen naar incasso vindt u een incassomachtiging op de website (onder het inschrijfformulier). Deze kunt u uitprinten, invullen en ondertekenen en vervolgens aan de kassa inleveren.

Mocht de automatische incasso niet uitgevoerd kunnen worden dan geldt automatisch de verhoging voor handmatige betaling. In dat geval graag uw juiste bankgegevens aan ons doorgeven (nummer en tenaamstelling van de rekening) zodat de volgende incasso wel uitgevoerd kan worden.

De incasso machtiging vervalt automatisch na uitschrijving uit onze vereniging.

Stichting leergeld
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld begrijpt dat u wellicht niet met uw situatie te koop wilt lopen. Juist daarom komen ze bij u thuis langs. Ze gaan ook zorgvuldig om met uw privacy. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar hun website. Klik hier.